Kinderfysiotherapie op locatie van Kober

De zomervakantie is weer voorbij en de scholen zijn weer gestart!
Vanaf nu ben ik op maandagochtend aanwezig bij Kober Kinderopvang Villa Kakelbont en zal ik daar kinderfysiotherapeutische behandelingen gaan geven. Het voordeel hiervan: in de drukke werkweek van ouders hoeft er niet nog een gaatje gevonden te worden om naar de praktijk te komen, maar de therapie wordt gegeven terwijl uw kind op het kinderdagverblijf is!

Nog even kort, waar kan ik uw kind in ondersteunen?
Ik heb mij voornamelijk gespecialiseerd in kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling en de sensorische informatieverwerking. Dit zijn twee hele brede gebieden. Als we kijken naar de motorische ontwikkeling, gaat dat om zowel de grof motorische ontwikkeling (lopen, rennen, springen, fietsen etc.) als de fijn motorische ontwikkeling (sokken en schoenen aan/uit doen, jas aan/uit doen, kleuren, knippen, (voorbereidend) schrijven etc.) Verder kan ik het kind ook meer stimuleren in spel mogelijkheden en spel uitbreidingen.

Als we kijken naar de Sensorische Informatieverwerking gaat dit voornamelijk om hoe het kind omgaat met dagelijkse prikkels. Heeft hij/zij bijvoorbeeld moeite met geluid, drukte, of juist het stilzitten aan tafel? Dan kan ik wellicht ook wat adviezen geven.

Plezier tijdens de behandeling staat bij mij voorop! Ik geloof namelijk dat dat het belangrijkste is om daadwerkelijk te leren. Het ondersteunen van een kind in zijn/haar ontwikkeling en samen met ouders zoeken naar oplossingen en mogelijkheden is hetgeen wat ik elke dag weer zo leuk vind aan dit vak!

Tot slot
Mochten jullie meer willen weten of uw kind wellicht in aanmerking komt voor Kinderfysiotherapie, kunt u altijd mailen naar: i.kranenburg@topzorggroep.nl . Dan zal ik mijn best doen om al uw vragen te beantwoorden.

Willen jullie graag een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar 076 - 597 50 40, of via de link van Topzorggroep en locatie Zundert te kiezen: Maak een afspraak | TopzorgGroep

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?